Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Най-накрая: ЦСКА разкара ненужен нападател

30 януари 2024, 15:26 часа • 2942 прочитания

ЦСКА най-накрая разказа ненужен нападател. Става въпрос за 22-годишния ганаец Бисмарк Чарлс. Офанзивният футболист не попада в плановете на Нестор Ел Маестро като в последните седмици шефовете на „червените“ се чудеха какво да правят с него, тъй като той категорично отказа да прекрати договора си с клуба. 

Бисмарк Чарлс ще играе в Железничар Сараево

От ЦСКА все пак намериха решение и пратиха Бисмарк Чарлс в друг клуб. Той премина в тима на Железничар Сараево. Това бе обявено официално от босненския клуб. Нападателят ще играе в Железничар под наем до края на сезона. Все още няма яснота дали в договора между тима от Сараево и „армейците“ има клауза за откупуването на ганаеца след края на контракт за преотстъпването му.

Чарлс ще се събере с Акрапович

Бисмарк Чарлс ще се събере в Железничар със своя откривател – Бруно Акрапович. Именно той доведе нападателя в ЦСКА в началото на 2021-ва, докато все още бе треньор на „червените“. За „армейците“ ганаецът изигра общо 45 мача, в които се отличи с 5 гола и 3 асистенция. Чарлс обаче постоянно е преследван от контузии и поради тази причина от ЦСКА искат да се разделят с него за постоянно.

По-рано днес пък стана ясно, че нападателят на ЦСКА Дюкенс Назон води преговори с елитен руски тим.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес