Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

На "Герена" по-зле не може да е, разкри Иванков

21 март 2014, 22:34 часа • 12124 прочитания

Положението в Левски не може да е по-зле. Това каза напусналият поста си в Управителния съвет бивш вратар Димитър Иванков. Той хвърли оставка в четвъртък, а днес обясни причините. "Не съм обиден, няма за какво. Аз дойдох с мисълта да помогна на любимия клуб, представях си нещата по различен начин, коментира Иванков пред "Блиц". - Мислех си, че съм необходим, но явно от мен няма нужда. Не са ме викали да се съберем и да коментираме каквото и да било.Никой не ми е искал оставката. Даже много хора ми казваха, че нищо не работя, а взимам заплата. Аз не искам да бъда в тежест на клуба, който и без това е в тежко финансово състояние. Не мога да си седя вкъщи, без да върша никаква работа, и само да си прибирам заплатката. Никога не съм бил такъв човек и няма да бъда. Чудя се защо изобщо има Управителен съвет, след като не се допитват изобщо до нашето мнение. Тодор Батков си решава сам, взима си еднолично решенията. Нашето мнение на колегите от УС беше без никакво значение и тежест. Мисля си, че Батков ни беше взел ей така, само колкото, за да каже пред хората, че в ръководството има юноши на “Левски”, наши момчета, както се вика. Не съм наясно какво става в “Левски”. Човекът, който ме покани – Иво Тонев, е в оставка като председател на УС. Дали му е приета, или не, аз не зная. Въобще в клуба цари хаос на всички нива, нормално е да не ми харесва обстановката. Че има нещо сбъркано в Левски, има и това се вижда. Не съм съгласен с честите треньорски кадрили, сменяме през 3 или 4 месеца. По-лошо на “Герена” не може да бъде".

Задълженията на Иванков бяха свързани основно с организацията на тържествата по повод 100-годишния юбилей. Той прие поканата на Иво Тонев и влезе в Управителния съвет, заменяйки Стилиян Шишков, който не бе приет добре от феновете на Левски.

Любимецът на сектор "Б" направи дарение на клуба по водна топка към Левски. "Момчета имат нужда от подкрепа. И тяхното положение не е розово. Ще им помагам, с каквото мога", обясни Иванков.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес