Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мъри: Посвещавам победата на Кривия

06 април 2014, 18:13 часа • 9765 прочитания

"Хареса ми как игра Ботев през първото полувреме. Имахме контрол. През втората част и Литекс вдигнаха оборотите. В плейофите 3-те точки, особено срещу отбори от ранга на Литекс, са като златни", заяви треньорът на Ботев (Пловдив) Станимир Стоилов след успеха над Литекс с 2:1. Специалистът призна, че отборът му има още на къде да подобрява играта си. Той разкри, че Георги Сърмов, който беше принудително заменен, е получил разтежение, тъй като не е загрял добре.

Мъри коментира и жребия за Купата на България. В турнира пловдивчани ще се изправят срещу Локомотив (София). "Няма мачове, за които да кажеш, че със сигурност ще ги вземеш. Всичко е възможно. Важното е нашият отбор да играе добре. Преди това обаче имаме гостуване на "Българска армия", каза Стоилов.

Наставникът на Ботев посвети победата на напускащия тима Александър Александров. „Не знам точно какви са причините. Нямахме време днес преди мача да разговаряме. Аз работих добре със Сащо. Както с него, така и с Юли Попов. Имаше взаимопомощ между нас. Мисля, че Александров има бъдеще във футбола. Има си хора, които преценяват кой трябва да работи и кой не", каза още Стоилов.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес