Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Мъри докара и Ал Бънди да го гледа": Кой бе най-силният чужденец в Левски? (ВИДЕО)

06 септември 2024, 12:43 часа • 1907 прочитания

Последният треньор, извел Левски до шампионска титла на България - Емил Велев – Кокала, определено има не само треньорски умения, но и добро чувство за хумор. Колоритният стил на Кокала си пролича и преди две години, когато направи цветущо сравнение между Димитър Димитров – Херо и популярния герой Ал Бънди от филма "Женени с деца".

Димитър Димитров - не Херо, а Ал Бънди

Сравнението на Велев дойде в подкаста на "Трибуна ЛЕВСКИ", където бе попитан за най-добрия чужденец, играл в Левски. Без да се замисли, Кокала посочи Седрик Бардон. Като добави, че не забравя за Гара Дембеле, но Бардон е бил "наслада за окото" и се е откроявал от останалите.

ОЩЕ: Любимец на Мъри в Гьозтепе е вариант за националния отбор на България

Димитър Димитров - Херо

Мъри и Херо гледали заедно Седрик Бардон

"Мъри го докара. Трябваше да го видим джитбол може ли да играе тоя човек. Отиваме да играем контрола със Сливен. Той не сбърка една топка. И аз съм много добър на джитбол, но то се вижда самото овладяване, пипането на топката - уникално", каза Кокала. И продължи:

"Мъри беше докарал и Ал Бънди - Херо, да го гледа. И Ал Бънди вика: "Много добър играч", каза още Емил Велев, с което разсмя и водещите на подкаста. А прилики между Херо и Ал Бънди определено има, поне що се отнася до външния им вид. Гледайте култовия разказ на Кокала във видеото:

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес