Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Моци: Очаквам да доминираме срещу Олимпия, Лудогорец никога не излиза да се защитава

31 юли 2023, 11:53 часа • 1173 прочитания

Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци коментира шансовете на „орлите“ да отстранят Олимпия Любляна във втория квалификационен кръг на Шампионска лига. Румънецът сподели, че очаква родният първенец да доминира в предстоящата среща и допълни, че разградчани никога не излизат, за да се защитават. Както е известно първият двубой на „Хювефарма Арена“ преди седмица завърши при резултат 1:1.

„Лудогорец заслужаваше победата в първия мач“

Заслужавахме победата в първия мач. За съжаление не успяхме да вкараме ситуациите, които имахме. В Любляна ще ни чака съвсем различен мач. Както винаги вярвам, че можем да ги отстраним. Трябва да се борим от първата до последната минута. Очакваме да доминираме, Лудогорец никога не е излизал да се защитава“.

Лудогорец Олимпия Любляна

„Ако играем агресивно от първата минута, ще ги отстраним. Те са домакини, ще имат подкрепа от феновете и ще излязат по-атакуващо. Срещу Балкани ни помогнаха много феновете, момчетата играха на “Олимпико” и в Севиля пред 50 000 души на трибуните - не трябва да са под напрежение“, каза техническият директор на „орлите“.

Неделев отпадна в последния момент

Междувременно последното ново попълнение на Лудогорец Ноа Сонко Сундберг тръгна с „орлите“ за Любляна. 27-годишният централен защитник не е картотекиран за този кръг на Шампионска лига и няма право да играе, но Ивайло Петев го взе с тима, за да може по-бързо да се аклиматизира. Очаква се гамбийският национал да е на линия за двубоя от Първа лига срещу Ботев Враца.

Тодор Неделев

Аут от сметките на Петев за предстоящия мач с Олимпия пък е полузащитникът Тодор Неделев. Халфът е пристигнал във Варна със своите колеги, но в последния момент е се е почувствал зле и е вдигнал температура. Поради тази причина бившата звезда на Ботев Пловдив е останал в България, за да се лекува. Двубоят между Олимпия и Лудогорец е утре вечер от 21:00 часа в Любляна.

Днес пък стана ясно, че най-скъпото лятно попълнение на Лудогорец ще е аут за дълго.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес