Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мистерия около Гонзо на "Герена"

22 март 2014, 19:58 часа • 9894 прочитания

Пълна мистерия се оформи около връщането на Георги Иванов-Гонзо в Левски. Това стана ясно от изявление на новия старши-треньор на отбора Елин Топузаков. След победата с 2:0 над Ботев (Пд) в мача от 28-ия плейофен кръг младият специалист си призна, че няма представа какво се случва с идването на Гонзо на "Герена". Топчо разкри, че не е говорил по телефона с Георги Иванов, който продължава да си води Черно море и не знае какво се случва с идеята за връщането му в Левски.

"Дали ще дойде, дали няма да дойде... Не знам каква му е идеята, каза Топузаков. - Този сезон е почти провален, но днес футболистите си заслужиха подкрепата. Затова призовах феновете да аплодират тях, а не мен. Няма да толерирам никого. Искаме да има все повече юноши в състава. Имаме 25 футболисти, които във всеки един момент трябва да се раздават. Мисля, че няма слаб футболист в Левски. Надявам се, че юношите ще показват повече хъс, за да може да участват в мачовете".

Той пусна титуляри в дебютния си мач като старши-треньор близнаците Радослав и Борислав Цоневи, както и друг 17-годишен - Владислав Мисяк. За последния днешната среща беше дебют с екипа на "сините" в официален двубой.

"Имахме доста проблеми в състава. Мисяк беше с нас през цялата зимна подготовка. Имаше известен риск да дебютира пред публиката на "Герена", но мисля, че се справи с напрежението. Радвам се, че оправда доверието", каза Топузаков.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес