Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мисия "А" група невъзможна за Марек и Хасково

23 май 2014, 10:19 часа • 13936 прочитания

Има реална опасност радостта на новите членове на „А" група Марек и Хасково да продължи само няколко дни, твърди „Меридиан Мач". Засега двата отбора не отговарят на изискванията и не могат да получат лиценз, без който няма как да отворят вратата на елитната група.

Марек си осигури промоция отдавна, а Хасково се класира сред майсторите в последния кръг след люта битка с Добруджа. И двата клуба дадоха гаранция, че ще изпълнят всички изисквания, но засега са много далеч от успешен край.

Във футболния съюз са сериозно притеснени, че досегашните спонсори и финансови благодетели на Любимец и Пирин (ГД) са се ориентирали към новите отбори в елита. Според слуховете Хасково не е имал никакво намерение да се връща в елита, но президентът на Любимец Атанас Сталев ги е уверил, че ще пренасочи инвестициите си към новия член на „А" група. Голяма част от спонсорите на Пирин (ГД) пък ухажват от доста време Марек.

Изпадналите отбори обаче често бяха засичани от системата за ранно предупреждение на букмейкърите, които сигнализират на УЕФА за съмнително големи залози на някои мачове.

 

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес