Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мексико се оказа твърде висока топка за Хаити и Дюкенс Назон (ВИДЕО)

30 юни 2023, 10:15 часа • 2058 прочитания

Голмайсторът на ЦСКА за изминалия сезон Дюкенс Назон игра като титуляр за националния отбор на Хаити при загубата от Мексико с 1:3 във втори мач от група В на турнира Голд Къп. Назон се задържа 72 минути на терена, но не успя да се разпише срещу по-класния състав на Мексико.

Дюкенс Назон игра като титуляр срещу Мексико

Назон започна като титуляр, но бе заменен при резултат 0:2 през второто полувреме. Хенри Мартин откри за Мексико, а Рикардо Аде си вкара автогол. След излизането на Назон футболистът на Хаити Данли Жан Жак намали пасива на отбора.

Малко след това обаче Сантиаго Хименес вкара трети гол за Мексико и затвори срещата. Така Мексико оглави класирането с 6 точки, докато Хаити има 3 пункта. Катар и Хондурас завършиха наравно в директния си сблъсък и остават на трето и четвърто място с по 1 точка.

В последния си мач в групите Хаити излиза срещу отбора на Хондурас. Победа, а и вероятно равенство, ще гарантират място на Хаити в директните елиминации на турнира. В първия мач Назон блесна за Хаити и влезе в историята на националния отбор (ВИДЕО)

Очаквайте рубриката "ВАР-ът на Actualno" с футболни коментари и анализи

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес