Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мартин Петров отказа да коментира БФС: Българският футбол засега е черта

29 септември 2024, 17:30 часа • 780 прочитания

Легендарният футболист Мартин Петров взе участие в демонстративен мач по повод стогодишнината на Спартак (Койнаре). Бившият ас на ЦСКА, Атлетико Мадрид и Манчестър Сити отказа да коментира Българския футболен съюз и заяви, че засега няма намерения да се занимава с любимата игра у нас.

Мартин Петров на мач по повод 100 години Спартак Койнаре

"Койнаре е родният град на майка ми, тук съм прекарал голяма част от детството. Даже съм играл за юношите на Койнаре, скришом съм идвал с колелото. Настръхвам като ви говоря, израснал съм тук, беше незабравимо детство. Базата е в супер състояние за отбор, който се състезава в долните нива на окръжните групи", коментира Петров пред Sportal.bg.

ОЩЕ: Имало едно време: Кратка "синя" приказка за Вълка Райф и Оранжевия зеленчук

ВАР-ът на Actualno

"За БФС няма да коментирам - казах го, и Стилиян го каза. За мен българският футбол засега е черта. За такива мероприятия и събития като това в Койнаре давам сърцето и душата си. Но за по-горните нива на българския футбол засега Мартин Петров се е отдалечил. В момента съм със семейството си, онзи ден имах мач с ветераните на Атлетико Мадрид. Така че си живея живота. Това е", обясни Мартин Петров.

ОЩЕ: Футбол с кауза: Посолства, младежи и бежанци играят за "Училище по права на човека” (СНИМКИ)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес