Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Марибор - Ботев Пловдив: Кога и къде да гледаме реванша на "канарчетата" в Лига Европа

18 юли 2024, 09:45 часа • 5808 прочитания

Ботев Пловдив даде сериозна заявка за продължаване напред в Лига Европа! "Канарчетата" надвиха Марибор в исторически мач на "Колежа" в първия квалификационен кръг на европейската надпревара. Днес е време за реванш между двата отбора. Той ще се проведе на стадион "Людски" в Марибор. 

ОБНОВЕНА: Ботев Пловдив изхвърли Марибор от Лига Европа и си уреди среща с Панатинайкос (ВИДЕО)

Марибор - Ботев Пловдив: Начален час и ТВ

При успех "жълто-черните" ще си осигурят сблъсък с Панатинайкос. Те ще влязат в срещата със словенския тим с ентусиазма от историческата победа в Пловдив, когато страхотно впечатление остави новото попълнение Антъни Уджа. Таранът с опит в Бундеслигата вкара прекрасен гол с глава за 1:0.

ОЩЕ: Керкез разкри как Ботев Пловдив може да елиминира Марибор в Лига Европа

ВАР-ът на Actualno

В колко часа започва Марибор - Ботев Пловдив?

Завърналият се юноша на клуба Никола Илиев пък даде попадение аванс на Ботев преди реванша. Той прати в екстаз хилядите феновете на "канарчетата", които отново ще стискат палци на своите любимци. Мачът между Марибор и Ботев Пловдив е насрочен за 21:15 българско време.

Коя телевизия ще предава Марибор - Ботев Пловдив?

Двубоят между Марибор и Ботев Пловдив ще бъде предаван пряко в българския телевизионен ефир. Каналът, който ще излъчва срещата, е Диема спорт. Ако нямате възможност да гледате двубоя, то може да проследите Марибор - Ботев Пловдив НА ЖИВО в Sportlive.bg.

ОЩЕ: Ботев Пловдив продаде свой талант в клуб от Серия А, прибира солидна сума

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес