Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Майкъла за ръководството на ЦСКА: Нищо чудно да реди и състава на треньора

31 август 2023, 17:03 часа • 4389 прочитания

Бившият футболист и бивш изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев - Майкъла е на мнението, че ръководството на клуба носи основна вина за кризата в клуба. Той смята, че треньорите в ЦСКА не участват във формирането на селекцията и дори допусна, че ръководството може да реди състава за мачовете, вместо наставника.

ЦСКА няма класно ръководство

"Всичко зависи от ръководството. Стига са сменяли само треньорите. Ръководството да дава отговори, питайте хората, които взимат решенията. Всичко идва оттам. За да имаш силен отбор, трябва да имаш и класно ръководство. Някой да носи отговорност", заяви Илиев пред "Тема Спорт".

ОЩЕ: Бушонът "Ел Маестро" ще изгори, кучето е заровено другаде...

Нестор Ел Маестро

Треньорите на ЦСКА не участват в селекцията

"Нито един треньор не прави и не участва в селекцията в ЦСКА. Говорил съм поне с шестима от треньорите. На никого не му дават шанс да си избере кой играч да си доведе, да поиска някого конкретно. Какво е виновен тогава треньорът? Нищо чудно и съставът да му редят. Някой знае ли изобщо кой избира новите попълнения?", пита Майкъла.

За последните 7 години на "Армията" са извършени цели 16 треньорски рокади, което оставя впечатлението, че ЦСКА се управлява като държавата - на ротационен принцип...

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес