Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Люпко Петрович влезе в насрещното и предизвика тежка катастрофа в Сърбия (ВИДЕО)

30 юни 2023, 11:07 часа • 6129 прочитания

Сръбската футболна легенда Люпко Петрович е предизвикал тежка катастрофа в Белград, съобщава сръбското издание Kurir. За щастие Петрович и шофьорът на другата кола са се разминали само с леки наранявания.

Люпко Петрович катастрофира в Белград

Катастрофата е станала на околовръстния път в Белград, когато 77-годишният Петрович е влязъл в насрещното платно със своя Мерцедес и е ударил странично Шевролет, управляван от 63-годишен мъж. Алкохолната проба и на двамата шофьори е отрицателна.

Люпко Петрович

Петрович навлязъл в насрещното движение

Не е ясно каква е била причината Петрович да навлезе срещу движението и да кара там известно време, преди да се стигне до самия сблъсък. Двамата пострадали са откарани в болница с леки наранявания, допълва сръбското издание.

В последните месеци Люпко Петрович работеше като старши треньор на Литекс, но преди дни бе сменен от Добромир Митов. Сърбинът е водил и в България и отборите на Левски и ЦСКА. Припомняме, че той е печелил Купата на европейските шампиони с Цървена звезда през 1991 година.

Ето и видео от инцидента, на което се вижда как Люпко Петрович кара в насрещното движение и предизвиква пътнотранспортното произшествие:

 

 

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес