Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лудогорец задържа бразилски голаджия

16 ноември 2023, 13:30 часа • 3211 прочитания

Лудогорец най-вероятно ще задържи бразилския нападател Руан Крус в състава си и през следващия сезон. Това разкриха медиите в родината на 22-годишния футболист. Както е известно, голмайсторът пристигна в Разград през лятото под наем от бразилския гранд Сантос.

Руан Крус вкара доста голове за Лудогорец

Руан Крус се адаптира много бързо към стила на игра на Лудогорец и се утвърди като основен голмайстор на тима, докато най-скъпото попълнение в историята на „орлите“ Квадво Дуа лекуваше контузия. Бразилецът има 22 мача за разградчани до момента, в които е реализирал 7 попадения и е направил 3 асистенции.

Руан Крус Руан Секо

Нападателят трудно ще пробие в състава на Сантос

Според бразилските медии Крус ще остане в Лудогорец и през следващата кампания. Причината е, че за момента той трудно би намерил място в състава на местния гранд. Затова и шефовете на клуба обмислят варианта да го преотстъпят отново на разградчани или директно да го продадат. Руан Крус е оценен на 1,5 милиона евро.

Междувременно вчера феновете на ЦСКА обявиха, че готвят истински ад за Лудогорец по време на предстоящия мач между двата тима.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес