Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лудогорец взима най-малко трима нови през лятото

18 април 2024, 13:25 часа • 1384 прочитания

Лудогорец ще привлече най-малко трима нови футболисти през летния трансферен прозорец. Това съобщиха колегите от „Тема спорт“. „Орлите“ са на крачка от 13-та поредна титла в Първа лига, но шефовете на клуба вече мислят за новата кампания и атака на Шампионска лига.

Лудогорец се нуждае от двама халфове

След края на настоящия сезон вътрешният полузащитник Клод Гонсалвеш ще напусне Лудогорец в посока полския Легия Варшава. Голямата звезда на разградчани Якуб Пьотровски, който също се подвизава в центъра на терена, се очаква да бъде продаден.

Якуб Пьотровски

Поради тази причина „орлите“ ще искат да вземат поне двама халфове за новия сезон. Наскоро се заговори, че един от тях ще бъде футболистът на Левски Андриан Краев, чийто договор със „сините“ изтича след края на настоящата кампания.

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: Едни израснаха с Тодор Живков, други с Лудогорец

Разградчани със сигурност ще вземат централен защитник

Лудогорец със сигурност ще вземе и централен защитник. През зимата „орлите“ пратиха Франко Русо под наем в Льовен, както и се разделиха с Игор Пластун. Основният стълб в отбраната на разградчани Оливие Вердон пък очаква трансфер лятото. Скаутите на Лудогорец също така гледат и футболисти на други позиции, които евентуално да подсилят тима на Георги Дерменджиев.

Онзи ден пък Лудогорец удължи договора на българско крило.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес