Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лудогорец - Славия Прага: Кога и къде да гледаме старта в Лига Европа?

25 септември 2024, 06:00 часа • 755 прочитания

Българският шампион Лудогорец излиза тази вечер за първия си мач от основната схема на втория по сила турнир на УЕФА - Лига Европа. За поредна година разградчани са единственият български отбор, който достига до групова фаза, а този сезон форматът на първенството е изцяло нов и непознат за широката публика.

Лудогорец - Славия Прага в Лига Европа: Дата, час, ТВ

Лудогорец се класира за основната схема на Лига Европа, където попадат общо 36 отбора. "Орлите" ще изиграят общо осем мача, като ще опитат да се наредят сред първите осем, за да се класират директно за 1/8-финалите. Място между 9-о и 24-о място пък ще уреди на "зелените" участие в плейофите за класиране за 1/8-финалната фаза.

В колко часа ще дават мача на "орлите"

В първия си мач Лудогорец ще има предимството да е домакин. Тимът посреща чешкия Славия Прага на стадион "Хювефарма Арена" в Разград, като в Лудогорец се надяват, че ще тръгнат с победа. Двубоят между Лудогорец и Славия Прага е тази вечер (25 септември) от 22:00 часа българско време.

Лудогорец

Коя телевизия ще излъчи европейския мач на Лудогорец в Разград

Лудогорец не само иска да победи Славия Прага: целта на братя Домусчиеви е да стигнат отвъд основната фаза в Лига Европа. За да се случи това, тимът се нуждае от възможно повече точки от осемте си мача, а първият шанс е срещу Славия Прага в Разград. Срещата между двата тима ще бъде излъчена пряко по Max Sport 3.

Ако нямате възможност да гледате мача, то можете да проследите Лудогорец - Славия Прага НА ЖИВО в Sportlive.bg, както и да четете репортаж от двубоя и още интересни новини около "орлите" в спортната секция на Actualno.com!

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес