Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лудогорец разкарва двама ненужни чужденци през зимата

12 октомври 2023, 09:48 часа • 3518 прочитания

Лудогорец ще се опита да разкара двама ненужни чужденци през зимата. Става въпрос за вратаря Серджио Падт и централния защитник Игор Пластун. Това съобщиха колегите от „Тема спорт“. Двамата футболисти не попадат в плановете на Ивайло Петев и поради тази причина клубът вече им търси нови отбори.

Договорът на Пластун изтича

Игор Пластун

Игор Пластун има договор с Лудогорец до лятото. Той обаче много рядко получава шансове за изява от Ивайло Петев като дори не бе картотекиран за мачовете от груповата фаза на Лигата на конференциите. Шефовете на „орлите“ ще се опитат да продадат украинския защитник през зимата, за да не си тръгне без пари лятото, когато контрактът му с разградчани изтече.

Падт е склонен да потърси късмета си другаде

Серджио Падт

Стражът Серджио Падт пък напоследък се намира в много слаба форма и ръководството на Лудогорец предпочита да го продаде през зимния трансферен прозорец и на негово място да вземе друг вратар. Нидерландецът има договор до лятото на 2026 година, но самият той също е склонен да продължи кариерата си другаде, тъй като съпругата му не се чувства добре в Разград.

Вчера пък президентът на Славия Венцеслав Стефанов разпиля Лудогорец и заяви, че в България "орлите" ги бутат, а навън ги бият като тъпан.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес