Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лудогорец прегази Локомотив Пловдив в приятелска среща

26 юни 2023, 19:56 часа • 2190 прочитания

Лудогорец постигна класически успех срещу Локомотив Пловдив с 3:0 в приятелска среща, която се проведе в Банско. Матиас Тисера се отечете с две попадения през първата част, а Педро Нареси оформи крайния резултата в 50-ата минута. Двубоят бе първи за "железничарите" по време на подготовката им, докато "зелените", които днес страдаха от сериозна липса на ключови състезатели, записаха минимална победа над Марек с 1:0 в първия си мач отново с гол на Тисера.

Разградчани стартираха по-убедително, като се наложи стражът на пловдивчани Динко Хоркаш да се намесва. В 10-ата минута обаче той остана безпомощен. Тисера го преодоля с удар от близка дистанция. В 25-ата минута аржентинският нападател се възползва от грешка на противниковия страж и удвои аванса на своя тим.

ОЩЕ: 3-кратен шампион на Англия иска Кирил Десподов?

До края на полувремето голмайсторът пропусна да оформи хеттрика си. Момчетата на Александър Томаш отговориха с изстрели на Димитър Илиев и Дион. На почивката Ивайло Петев смени изцяло единайсеторката си, "черно-белите" също извършиха няколко промени.

Пет минути след подновяването на играта Педро Нареси се разписа, за да оформи класиката. Халфът се възползва се от подаване на Неделев. Четвърт час преди края на мача се изви буря с пороен дъжд. Последва силен период за пловдивчани, но Илиев опропасти няколко хубави възможности. Така резултатът се съхрани - 3:0 за Лудогорец.

ОЩЕ: Историята на ФК Балкани: Ето кой е съперникът на Лудогорец в Шампионска лига

 

 

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес