Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лудогорец отложи контрола с украински гранд

30 януари 2023, 17:31 часа • 1743 прочитания

Лудогорец отложи контролата си с украинския гранд Динамо Киев. Двата тима трябваше да се срещнат на 3 февруари след обяд. Проверката обаче няма да се проведе по програма. Същото важи и за двубоя с втородивизионния датски Вендсисел. Той бе планиран отново за 3 февруари, но сутринта.

Родният шампион обяви официално, че двете контроли са отложени и няма да се състоят. Разградчани изтъкнаха като основна причина многото контузени състезатели в състава на Анте Шимунджа. Както е известно двама футболисти на „орлите“ получиха много тежки травми – скъсани кръстни връзки. Става въпрос за Рик Джонатан, както и за новото попълнение на отбора Диниш Алмейда.

ПФК Лудогорец се договори с Вендсисел и Динамо (Киев) за отлагане на последните две контроли на лагера в Турция....

Posted by PFC Ludogorets 1945 on Monday, January 30, 2023

Освен това има още двама играчи в тима, които са с травми, но значително по-леки от тези на Джонатан и Алмейда. Имената на контузените не се споменават, но от Лудогорец уточниха, че те са нямали да могат да вземат участие в контролите с Вендсисел и Динамо Киев.

Отмяната на последните две контроли в програмата за подготовката на Лудогорец означава, че Кирил Десподов и компания ще имат само още един мач на турска земя – утре, срещу отбора на Шахтьор Донецк.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес