Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лудогорец отказал 3,5 милиона евро за Игор Тиаго

04 май 2023, 09:30 часа • 1186 прочитания

Лудогорец е отказал оферта на стойност 3,5 милиона евро за своя нападател Игор Тиаго. Това съобщиха белгийските медии, цитирани от колегите от „Тема спорт“. Според информациите Брюж е отправил предложението за закупуване на 21-годишния бразилец, но ръководството на „орлите“ категорично е отказало да се раздели с голмайстора си. 

Игор Тиаго се представя отлично с екипа на Лудогорец през този сезон, като до момента има 47 мача на сметката си във всички турнири, в които е реализирал 17 попадения и е направил 10 асистенции. Младият бразилски стрелец акостира на „Хювефарма Арена“ в края на февруари 2022 година. Той пристигна от Крузейро, а родният шампион плати малко над 600 хиляди евро за правата му.

Игор Тиаго

С доброто си представяне през настоящата кампания Тиаго привлече погледите на доста тимове, като освен Брюж сериозен интерес към него има и от страна на друг белгийски гранд – Генк. От Лудогорец не бързат да се разделят с нападателя, тъй като се надяват да спечелят 12-та поредна титла на България, а през следващия сезон да атакуват влизане в групите на Шампионска лига.

Именно Игор Тиаго донесе успеха на Лудогорец в дербито с ЦСКА.

 

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес