Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лудогорец – Карабах: Кога и къде да гледаме реванша в Шампионска лига?

13 август 2024, 09:36 часа • 5043 прочитания

Българският Лудогорец приема днес азербайджанския Карабах в мач реванш от третия квалификационен кръг на Шампионска лига. Двубоят е много важен и за двата тима, чиято голяма цел през новия сезон е именно класиране в груповата фаза на най-комерсиалния турнир.

Лудогорец – Карабах: Начален час и ТВ

Първият мач между Лудогорец и Карабах се състоя миналата седмица в столицата на Азербайджан – Баку. Срещата на стадион „Тофик Бахрамов“ бе доста оспорвана, но в крайна сметка шампионът на България се поздрави с успеха с 2:1.

Сега на разградчани им остава да довършат започнатото и евентуално да се класират в плейофите за влизане в групите на Шампионска лига. Ако това се случи, то там „орлите“ ще срещнат хърватския Динамо Загреб.

Лудогорец Карабах Антон Недялков

В колко часа започва Лудогорец – Карабах?

Реваншът от третия квалификационен кръг на Шампионска лига между Лудогорец и Карабах е тази вечер. Срещата стартира в 21:00 часа българско време. Двубоят ще се проведе на стадиона на родния шампион - „Хювефарма Арена“ в Разград.

Коя телевизия ще дава Лудогорец – Карабах?

Мачът между Лудогорец и Карабах ще бъде излъчван пряко по телевизията. Каналът, който ще предава срещата е Диема спорт 2. Ако нямате възможност да гледате сблъсъка, то може да проследите Лудогорец - Карабах НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Вчера Георги Дерменджиев разкри очакванията си за предстоящия мач на Лудогорец с Карабах.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес