Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Любимец на „червените“ фенове се завърна в ЦСКА

08 юни 2024, 11:12 часа • 4393 прочитания

Един от големите любимци на феновете на ЦСКА в последните двайсетина години се завърна в клуба. Става въпрос за бившия голмайстор на „армейците“ Владимир Манчев. Днес ръководството на „червените“ обяви, че той ще поеме втория отбор на столичния гранд.

Манчев ще води дубъла на ЦСКА

Както е известно, от новия сезон дублиращият отбор на ЦСКА ще се състезава във Втора лига, след като през миналата кампания бе в аматьорския футбол. Именно Манчев ще бъде начело на втория тим на „червените“. Той ще работи в екип с помощник-треньора Антонио Петков, Ивайло Иванов, който ще е треньор на вратарите, както и Костадин Джоргов, който ще отговаря за кондиционната подготовка на играчите.

🤝Владимир Манчев е новият треньор на втория отбор на ЦСКА, който ще се състезава в професионалната Б група през...

Posted by CSKA Sofia FC on Friday, June 7, 2024

Кариерата на Манчев в ЦСКА

Владимир Манчев има два престоя в ЦСКА като играе за тима общо 6 години. Той има на сметката си 92 мача за „армейците“ във всички турнири, в които се е отчел с 51 попадения и 4 асистенции. През сезон 1998/99 той вдига Купата на България с „червените“, а през 2001/02 става голмайстор на първенството.

Владо Манчев стана поредният бивш кадър на ЦСКА, който се завръща в клуба при новото ръководство. Преди дни юношата на клуба Михаил Александров бе назначен на поста технически директор

Вчера пък стана ясно, че емблемата на ЦСКА вече е в ръцете на новите собственици.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес