Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Любимец на "червените" фенове поема тим от Първа лига?

09 август 2023, 14:19 часа • 2752 прочитания

Един от любимците на Сектор Г и всички фенове на ЦСКА - Христо Янев, е спряган за треньорския пост в Крумовград. Ръководството на новака в родния елит доста сериозно обмисля да замени настоящия си наставник Неманя Миланович. Причината за евентуална рокада e незадоволителната игра на тима от началото на сезона.

Крумовград стартира с изненадващ успех над Лудогорец, но в следващите си три двубоя записа загуби от ЦСКА, Черно море и Берое. В срещата със заралии момчетата на Миланович допуснаха фрапантни грешки в защита, което позволи на Вини Трибуле да открие резултата, а по-късно Алекс Колев си отбеляза автогол. "Зелените" пропуснаха още доста чисти положения, иначе можеха да постигнат по-убедителна победа.

ОЩЕ: Ето откъде идват парите на новака в елита Крумовград

Слабото представяне при гостуването в Стара Загора е вбесило клубните шефове и те вече са намерили заместник на Миланович. Става въпрос за носителя на Купата на България с ЦСКА от 2016 година Христо Янев. Според добре информиран източник на колегите от "Тема спорт" двете страни вече са провели предварителен разговор и са постигнали принципно съгласие.

Янев за последно работи в Пирин, където успя да спаси благоевградчани от изпадане. В крайна сметка два дни преди да започне подготовка за новия сезон той бе уведомен от шефовете на "орлетата", че няма да продължи да води отбора. Към настоящия момент в Крумовград се подвизават бившите футболисти на Пирин - Янко Георгиев, Вячеслав Велев, Реян Сенхаджи и Андрей Йорданов.

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес