Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Локомотив София се насочва към бивш нападател на ЦСКА 1948 и вратар на Левски

27 юни 2023, 10:21 часа • 2652 прочитания

Локомотив София набеляза нови двама играчи за лятна селекция. Става въпрос за бившия нападател на ЦСКА 1948 Александър Колев и вратаря на Левски Иван Андонов. Това съобщиха колегите от „Блиц“. Столичните „железничари“ се нуждаят от сериозно подсилване във всички линии, тъй като доста от футболистите от изминалия сезон напуснаха.

Алекс Колев е свободен агент

Александър Колев в момента е свободен агент, след като договорът му с ЦСКА 1948 бе прекратен по взаимно съгласие. Нападателят прекара година и половина при „червените“ като изигра общо 42 мача за тима във всички турнири. В тях той се отчете с 12 попадения и направи 3 асистенции. Интерес към офанзивния футболист обаче има и от други отбори у нас, както и от чужбина.

Иван Андонов пази за дубъла на "сините"

Иван Андонов

Локомотив София ще трябва да потърси и нов вратар, тъй като се очаква Бабукар Гай да бъде продаден. Поради тази причина шефовете на „червено-черните“ са се насочили към Иван Андонов от Левски. В момента 19-годишният страж пази на дубъла на „сините“ в Трета лига. Сериозен интерес към младия вратар има и от страна на Арда, които го искат за заместник на Васил Симеонов.

Днес пък от ЦСКА 1948 обявиха привличането на Антонио Вутов от Локомотив София.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес