Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Локомотив София продава една от звездите си в Китай

01 декември 2023, 13:47 часа • 1035 прочитания

Локомотив София ще продаде една от звездите си в Китай. Става въпрос за офанзивния футболист Карлос Франса. Трансферната спортна новина бе съобщена от колегите от „Тема спорт“. Според информациите ръководството на „железничарите“ вече е провело първоначални преговори с азиатските си колеги и е само въпрос на време сделката да бъде финализирана.

Локомотив не иска да го изпусне без пари

28-годишният Франса има договор с Локомотив София до края на сезона и няма изгледи, че той иска да го поднови. Поради тази причина „железничарите“ искат да го продадат през зимата, за да не го изпуснат без пари. За момента името на китайския тим, с който преговарят от Локомотив се пази в тайна, но се знае, че се състезава в елита на страната.

Локомотив София

Франса е основен играч на Локомотив

Карлос Франса пристигна в Локомотив София през лятото на 2022-ра като свободен агент. Бразилецът бързо се превърна във водещ футболист на столичните „железничари“ и до момента има 56 мача за тима във всички турнири. В тях той е отбелязал 8 попадения и е направил 5 асистенции. 28-годишният футболист е оценен на 600 хиляди евро.

Преди дни треньорът на Локомотив Данило Дончич сравни друг нападател с Карим Бензема.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес