Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Локо Сф взе бивш национал

07 февруари 2023, 14:51 часа • 1130 прочитания

Локомотив София официално привлече бившия национал на България Мартин Райнов. „Железничарите“ обявиха трансфера на официалната си страница във Фейсбук. 30-годишният футболист подписа днес своя договор, който е до края на сезона. Той веднага ще се включи в подготовката на новите му съотборници за старта на пролетния дял на шампионата.

Мартин Райнов подписа с Локомотив до края на сезона! Добре дошъл на нашия нов номер 8 👊

Posted by ФК Локомотив София 1929 on Tuesday, February 7, 2023

За последно Райнов бе в румънския Арджеш Питещ. За тима родният полузащитник изигра общо 46 мача във всички турнири, в които се отчете с два гола. Българинът и ръководството на румънския клуб обаче взеха решение той да не продължи да носи екипа на тима и прекратиха договора помежду им по взаимно съгласие. В кариерата си Райнов е играл още за Берое, Етър, Сливен, Банско, Хасково, Локомотив Пд, Локомотив ГО, Левски и израелския Ашдод.

Ръководството на Локомотив София пък ще направи всичко по силите си, за да успее да картотекира футболиста за първия мач от пролетния дял на първенството. Столичани подновяват участието си в Първа лига в петък, когато футболистите на Станислав Генчев гостуват на Ботев Пловдив. Двубоят ще се проведе от 17:30 часа на базата на „канарчетата“ в квартал „Коматево“.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес