Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лиъм Купър отказал две много примамливи оферти, за да подпише с ЦСКА

11 септември 2024, 10:15 часа • 1141 прочитания

Бившият защитник на Лийдс Лиъм Купър е отказал две много примамливи оферти, за да подпише с ЦСКА. Става въпрос за предложения от втородивизионните английски Хъл Сити и Блекбърн. Това съобщиха колегите от „Мач Телеграф“.

Лиъм Купър е отказал на Хъл Сити и Блекбърн

Според информациите и двата британски клуба са искали да вземат доскорошния централен защитник на Лийдс и дори са му отправили официални оферти. Те са били с много добри финансови параметри за играча, но той ги е отказал, за да продължи кариерата си в ЦСКА.

Ливърпул Лийдс Лиъм Купър

Защо се забави пристигането на Лиъм Купър?

Пристигането на Лиъм Купър в състава на Александър Томаш пък се е забавило, тъй като той не е могъл да се разбере с ръководството на ЦСКА за срока на договора му. Футболистът е искал контракт за 3 години, докато „червените“ са му предложили само за една. В крайна сметка двете страни са си стиснали ръцете за контракт за два сезона. Очаква се той да бъде представен официално тези дни.

Вчера пък стана ясно, че ЦСКА вече е с едноличен собственик, след като Христо Стоичков дари акциите си на Фонда за "Спорт, Култура, Изкуство и Наука".

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес