Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лидер на ЦСКА призна превъзходството на Левски преди Вечното дерби

17 октомври 2024, 10:45 часа • 568 прочитания

Един от лидерите на ЦСКА - Густаво Бусато, призна, че Левски превъзхожда "червените" през този сезон. Вратарят обаче вярва, че на терена в предстоящото Вечно дерби силите са изравнени, а той и неговите съотборници ще искат на всяка цена да излязат победители от този мач.

"Левски е в по-добър момент от нас"

"Подобни дербита далеч не са лесни мачове. Левски е в по-добър момент от нас сега, но на терена всичко е 50:50 в този сблъсък. Който влага повече усилия и който заслужи трите точки повече, ще се поздрави с успеха. Надявам се именно ние да сме този тим", заяви Бусато в предаването "Домът на футбола" по Diema Sport.

Густаво Бусато

Бусато се притеснява от атаката на Левски

"Както ние трябва да се притесняваме от тяхната атака, същото важи и за тях от нашата. Всичко, което правим и за което се готвим на тренировките, остава тайна поне до мача. Обещавам обаче, че ще видим друг облик от нашия отбор. Нашите фенове също ще имат своята роля", добави още Бусато.

"Имаме няколко момчета, които ще играят за пръв път в този двубой. Те знаят, че в подобни дербита се изискват много неща, но главното е, че трябва да убиеш съперника, за да не го направи той с теб. Аз съм сигурен, че те ще влязат в мача именно с тази настройка", добави още вратарят на "червените".

ОЩЕ: Майкъла даде точна прогноза за Левски-ЦСКА и критикува "армейците"

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес