Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Левски зазими „Герена“, стадионът няма как да приеме всички желаещи за среща със Сираков

19 декември 2023, 12:16 часа • 1267 прочитания

Левски е зазимил стадион „Георги Аспарухов“ и поради тази причина планираната среща между мажоритарния собственик на клуба Наско Сираков и феновете на тима няма как да се проведе в исканата от привържениците масовост. Новината бе съобщена официално от „сините“.

Срещата между Сираков и феновете 

Както е известно, преди дни от НКП и Сдружение „Левски на левскарите“ поискаха среща със Сираков. Той откликна на молбата, но при условие, че двете организации излъчат по трима свои представители, които да говорят с мажоритарния собственик в офисите на клуба. Това не се понрави на феновете, тъй като те искат той да застане пред възможно най-много привърженици и представители на медиите и да обясни какво се случва с Левски.

На вниманието на „синята“ общественост! Във връзка с желанието на „Национален клуб на привържениците на „Левски“ и...

Posted by ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI on Tuesday, December 19, 2023

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: Ще повлияе ли европоходът на Лудогорец на битката за титлата?

Среща ще има само в първоначално предложения формат 

От Левски днес пуснаха официално съобщение, в което разкриват, че стадион „Георги Аспарухов“ е зазимен и затова няма помещение, което да приеме по-голям брой хора, каквото е желанието на феновете. Ръководството на „сините“ е категорично, че срещата между привържениците и Сираков ще се проведе, но единствено в първоначално предложения формат – по трима представители от всяка от двете организации.

ОЩЕ: "Левски на левскарите" напът да си вкара автогол от съблекалнята

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес