Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Левски усилено търси нов халф

27 март 2023, 09:33 часа • 1995 прочитания

Ръководството на Левски усилено търси нов полузащитник. Това съобщиха колегите от „Тема спорт“. „Сините“ за момента имат достатъчно на брой халфове, но през лятото могат да изпаднат в неприятна ситуация и да останат без двама от най-важните си футболисти в средата на терена. Поради тази причина шефовете на клуба са започнали да се оглеждат за нов играч за тази зона.

Както е известно Филип Кръстев играе под наем на стадион „Георги Аспарухов“, като контрактът му е до лятото. От компанията, която държи правата му изпратиха свой човек на „Герена“, който да коментира бъдещето на футболиста с шефовете и треньора на тима Станимир Стоилов. Много е възможно, ако Левски не се класира за евротурнирите през следващия сезон младият халф да си събере багажа и да продължи кариерата си в друг тим.

Андриан Краев, който също е основен играч в схемата на Мъри Стоилов, пък вероятно ще бъде продаден през лятото. Сериозен интерес към халфа има от страна на унгарския Фехервар, който дори изправи официална оферта за него. Предложението бе отказано от „сините“, но след провала на сделката за смяна на собствеността на клуба, те ще се принудят да се разделят с играча, за да вкарат свежи средства в касата.

Ситуацията с двамата основни полузащитници поставя Левски в доста деликатно положение, като клубът спешно ще трябва да търси играч в средата на терена, в случай, че двамата напуснат след края на сезона. „Сините“ са набелязали халфа на Пирин Благоевград Чебрайлс Макрецкис, но сериозен интерес към него има от страна на ЦСКА и Лудогорец и трансферът му на „Герена“ изобщо не е сигурен и ще трябва да се търси и друг вариант.

Вчера пък стана ясно, че Левски е един от отборите платил най-много глоби през сезона.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес