Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Левски уреди първо лятно попълнение, „сините“ парафираха с нападател

01 април 2024, 09:42 часа • 3082 прочитания

Левски е уредил първото си лятно попълнение за новия сезон. Това съобщиха колегите от „Тема спорт“. Според информациите „сините“ са подписали предварителен договор с нападател. Става въпрос за 31-годишния български национал Александър Колев, който в момента защитава цветовете на Крумовград.

Алекс Колев подсилва Левски

Алекс Колев ще акостира на „Герена“ като свободен агент. Договорът на нападателя с Крумовград изтича след края на настоящата кампания и той може да преговаря с всеки един друг клуб. Именно от тази ситуация са се възползвали шефовете на Левски, които са подписали предварителен договор с офанзивния играч.

Александър Колев Алекс Колев

ОЩЕ: "Пас към миналото": Левски изпуска титла след "случаен" гаф срещу ЦСКА

Левски отдавна следи Алекс Колев

Левски отдавна искаше да привлече Александър Колев. Още през зимата изпълнителният директор на столичани Даниел Боримиров проведе разговори с шефовете на Крумовград за нападателя, но до сделка тогава така и не се стигна.

Самият футболист също иска да продължи кариерата си при „сините“, тъй като е юноша на клуба. През този сезон Колев се представя отлично с екипа на Крумовград като има 25 мача за тима във всички турнири, в които е реализирал 10 попадения и е направил 5 асистенции.

В последния кръг в Първа лига Левски се измъчи здраво срещу Славия, но успя да вземе трите точки на "Герена".

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес