Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Левски търси купувач на разочаровал Сираков и Генчев

07 октомври 2024, 13:25 часа • 2968 прочитания

Левски търси купувач на футболист разочаровал две от силните личности на стадион „Георги Аспарухов“ - мажоритарният собственик Наско Сираков и треньорът на тима Станислав Генчев. Става въпрос за испанския халф с марокански корени – Джавад Ел Джемили. Това съобщиха колегите от „Тема спорт“.

Левски продава Ел Джемили през зимата

От началото на сезона Ел Джемили се представя на приливи и отливи, въпреки че получи достатъчно шансове за изява в титулярния състав на Левски. Поради тази причина ръководството на „сините“ и треньорският щаб нямат никакво намерение да търпят повече своеволията на офанзивния халф и през зимния трансферен прозорец ще се търси отбор, на който той да бъде продаден.

Джавад Ел Джемили

Ел Джемили стартира сезона силно, но изпадна в дупка

Ел Джемили стартира сезона в Първа лига много силно, но след това изпадна в дупка. От началото на кампанията той има 10 мача в елита, в които е реализирал 3 попадения и е направил една асистенция. Полузащитникът има договор с Левски до 31 декември 2025-та като според авторитетния сайт „Tranfermarkt“ цената му е 1 милион евро.

По-рано днес стана ясно, че Станислав Генчев е решил да закотви Ел Джемили и още двама от Левски на пейката след издънката срещу Ботев Пловдив.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес