Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Левски тръгна за Израел без двама, но с Кокала (ВИДЕО)

09 август 2023, 09:35 часа • 1721 прочитания

Левски тръгна тази сутрин за Израел, където утре излиза в първи мач от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите срещу местния Апоел Беер Шева. „Сините“ обаче заминаха без двама основни футболисти, които са контузени и няма да бъдат на разположение на треньора Николай Костов за предстоящата среща.

Николай Костов ще трябва да прекрои отбраната на Левски

🛫🔵🎥#ВсичкиЗаедно #ЛевскиЕВечен #UEFAConferenceLeague

Posted by ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI on Tuesday, August 8, 2023

Аут от сметките на Костов са десният бек Жереми Петрис, както и централният бранител Кристиан Димитров. Французинът получи контузия още в 3-ата минута на мача с Локомотив Пловдив, и след като мина обстойни медицински прегледи лекарският щаб на „сините“ реши да не рискува здравето му. Димитров пък още се възстановява от травма, която го извади от последните два двубоя на Левски и също остана в София.

Левски тръгна със сериозна делегация

🛫"Сините" потеглят за първия мач от 3-ия квалификационен кръг на UEFA Conference League 2023/24 срещу „Апоел“ (Беер Шева) #ВсичкиЗаедно #ЛевскиЕВечен #UEFAConferenceLeague

Posted by ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI on Tuesday, August 8, 2023

За сметка на това с Левски за Израел тръгна последният треньор извел тима до шампионската титла в България – Емил Велев. Кокала пътува с клуба по специална покана на мажоритарния собственик Наско Сираков. Велев има сериозни връзки в Израел, след като игра там в продължение на шест години. Наско Сираков и Даниел Боримиров също отпътуваха за Израел. Двубоят между Апоел и Левски е утре от 20:30 часа българско време.

Снощи пък ръководството на Левски отговори на атаките на сдружение "Левски на левскарите".

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес