Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Левски си връща национал

14 май 2014, 09:08 часа • 7438 прочитания

Левски ще попълни редиците си за новия сезон с национал, пише "Меридиан мач". Левият защитник Веселин Минев е близо до завръщане на "Герена". Контрактът на 33-годишния бранител с Ботев (Пд) изтича през лятото и вероятно няма да бъде подновен. Така Веско Минев ще дойде в Левски като свободен агент и клубът няма да плати нито лев за правата му.

Защитникът бе част от "сините" до 2011 г., когато бе продаден на турския Анталия. Оттогава националът няколко пъти е пред завръщане на "Герена", но винаги нещо се обърква в последния момент. Сега обаче трансферът му изглежда най-сигурен.

Левски има интерес към още един футболист, който може да играе като ляв защитник - Диего Фераресо. Клубът вече преговаря за бразилеца, който се чувства добре и като външен халф.

Друг минал през "Герена" е пред завръщане - Лъчезар Балтанов. Юношата на Левски ще напусне Черноморе, който изпадна в "Б" група, и също като Минев ще излезе без пари на "сините". Халфът вече е дал съгласието си да облече отново екипа на Левски.

Адриана Димитрова
Адриана Димитрова Отговорен редактор
Новините днес