Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Левски си мисли за Херо

25 ноември 2013, 10:12 часа • 10041 прочитания

В списъка с възможни треньори на "Левски" отново присъства името на Димитър Димитров-Херо. Със Станимир Стоилов ще се преговаря само ако бъде уволнен от "Ботев Пловдив", а Херо отказа 4 или 5 пъти на трима началници от "Левски" в последните 3 години.

На какво разчита "Герена" сега? "Черноморец" има солидни задължения и не е изключено дори да спре участие в първенството или просто да престане да плаща на своите служители. И ако Херо остане без работа (или нямат пари за заплатата му), "Левски" ще разчита на съгласие, без да се плаши от висока ставка на заплатата. Все пак Кирсан Илюмжинов, съсобственик на "Черноморец", обяви, че фалит няма да има. Но за оцеляването трябва да извади доста милиони, което е под сериозна въпросителна, защото има ред условия за вложението, пише football24.bg, цитирайки "Труд".

"Пирин Гоце Делчев" вече се насочи към отказ от първенството, след като бе напуснат от спонсорите. На ръба са още "Любимец" и "Нефтохимик", които чакат транша от тв правата, за да си платят глобите на БфС. Няма да е изненада, ако А група след зимата остане с 12 или дори с 10 отбора. Особено, когато се доизяснят изпадащите. Тогава във втората седмица ще трябва да се играе предимно за здраве и за "някой лев" от тв права. Ако обаче тези пари не балансират бюджета на даден отбор, просто няма смисъл да се продължава.

Петър Бонев
Петър Бонев Отговорен редактор
Новините днес