Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Левски се спрял на Саво Милошевич по предложение на Тити Папазов

01 юни 2023, 11:07 часа • 1291 прочитания

Очакваният нов наставник на Левски Саво Милошевич ще акостира на стадион "Георги Аспарухов" по предложение на Константин Папазов, твърди "Тема Спорт". Сръбската легенда все още не е официално представена като треньор на "сините", но се очаква това да се случи в следващите дни.

Тити Папазов дал идеята за Саво Милошевич

Ръководството на Левски разглеждаше различни имена за нов треньор в последните седмици, но в крайна сметка се спря на Милошевич, който е по-бюджетен вариант - особено на фона на заплатата на Станимир Стоилов. Сега става ясно, че идеята за Милошевич е дошла от страна на Тити Папазов.

Тити Папазов

Кой препоръчал Милошевич на Тити?

Папазов разбрал за сърбина от кръстниците на децата му Желко Обрадович и Димитрис Итудис, които пък са близки с Милошевич. Тогава Тити го предложил на мажоритарния собственик Наско Сираков, с когото са в много близки отношения, твърдят още от "Тема Спорт". Очаква се Милошевич да започне в Левски на 15 юни.

Очакваното назначение на Саво Милошевич обаче не е по вкуса на последния треньор, извел Левски до титлата на България - Емил Велев. Той смята, че "спряганите имена за нов треньор на Левски са непознати и за майките им".

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес