Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Левски реши най-големия си проблем - ето как "сините" ще изчистят дълга към НАП

18 юни 2023, 12:22 часа • 2776 прочитания

Истинската еуфория цари на "Герена"! Твърди се, че Левски е решил най-големия си проблем - дълга към НАП. Ръководството на клуба е постигнало пълна договорка с финансовата компания "money+", която ще изчисти задълженията на "сините". Партньорството ще бъде обявено в дните до началото на новия сезон в еfbet Лига.

ОЩЕ: Възможно ли е: Левски с оферта към крило на Арсенал?

Дружеството се занимава с отпускане на заеми, а освен това има участие и в Локомотив Пловдив. То ще покрие накуп главницата на дълга на столичния гранд към приходната агенция, която възлиза на около 6 млн. лева. Лихвите ще бъдат платени в следващите няколко години, като идеята е компанията да внася по милион на 12 месеца, гласи информацията на колегите от Gong.bg.

Сираков Боримиров

Ако сделката, която се готвеше в последните месеци, наистина стане официална, мажоритарният собственик на клуба Наско Сираков ще бъде много по-спокоен. Той се опита и по друг начин да набави приходи за изчистване на задълженията към НАП - чрез емитиране на акции. Събраха се близо 600 000 лв. след първите два етапа.

ОЩЕ: Тръст "Синя България" спира преводите по сметката на Левски, пари ще има само за НАП

В замяна "money+" ще се включи в маркетинговата дейност на Левски. Хора от дружеството ще влязат в официалния магазин, както и в онлайн продажбите. Очаква се от новия сезон логото на компанията да бъде поставено и на фланелките на първия отбор.

ОЩЕ: 365 дни до ЕВРО 2024: Германия вече "знае" докъде ще стигне в турнира?!

Очаквайте в Actualno.com: 4 спортни рубрики, които не трябва да изпускате

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес