Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Левски разкри как ще отбележи 80-ата годишнина от рождението на Гунди

01 май 2023, 13:40 часа • 1215 прочитания

Ръководството на Левски разкри програмата за честването на 80-ата годишнина от рождението на Георги Аспарухов – Гунди, което ще се проведе в четвъртък, 4 май, на клубния стадион. "Сините" са се подготвили да осигурят забавления както за малки, така и за големи.

Програмата ще започне в 15 часа - или 5 часа и попловина преди началото на двубоя срещу Септември София. Ето какво написаха от Левски на официалния си сайт:

"На 4 май предстои да отбележим 80 години от рождението на легендата на клуба – Георги Аспарухов. Ще стартираме в 15:00 часа, като пред Сектор „А“ ще бъде обособен кът за деца, където малките левскари ще могат да се забавляват в специални шатри за рисуване и оцветяване на тема Гунди.

За по-големите ще има атрактивни игри и предизвикателства, а на обособени стени всеки ще може да си направи снимка за спомен. Забавленията за малки и големи ще бъдат съпътствани с музика и разнообразие от храни и напитки, а в деня на незабравимата деветка ни очаква и домакинския мач срещу тима на Септември от 20.30 часа."

ОЩЕ: Левски почита юбилея от рождението на Гунди със специална графика (СНИМКА)

 

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес