Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Левски разкарва Николай Костов, стана ясен заместникът му

30 април 2024, 15:25 часа • 3190 прочитания

Ръководството на Левски е освободило Николай Костов от поста му старши треньор на тима. Това разкриха колегите от „Тема спорт“. Според информациите решението за раздялата с наставника е взето на среща на Управителния съвет на клуба. Очаква се шефовете на „сините“ да обявят новината до часове.

Топузаков ще води Левски до края на сезона

Вече пък е ясен и заместникът на Николай Костов начело на Левски. Това ще бъде любимецът на „синята“ публика Елин Топузаков. В момента бившият защитник е шеф на школата на клуба. Именно Топчо води Левски в края на миналия сезон, когато Станимир Стоилов реши да напусне тима. Тогава Топузаков успя да изведе отбора до третото място в Първа лига и го класира за евротурнирите.

Елин Топузаков

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: В ЦСКА и Левски май треньорите прегарят, а не играчите

Раздялата с Костов е очаквана

Раздялата с Николай Костов бе очаквана, тъй като Левски се намира в тежка серия от загуби и слаби мачове срещу водещите отбори в Първа лига. Под ръководството на специалиста „сините“ отстъпиха два пъти пред ЦСКА и по веднъж пред Лудогорец и Черно море и се свлякоха до петото място във временното класиране в българския елит като са изправени пред угрозата да не играят в Европа през новия сезон.

По-рано днес стана ясно, че Николай Костов е изпуснал съблекалнята на Левски и играчите са се обърнали срещу него.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес