Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Левски продава футболистите, а не Станимир Стоилов"

04 февруари 2024, 13:41 часа • 5863 прочитания

Последният треньор, извел Левски до шампионска титла на България - Емил Велев – Кокала, изрази мнение относно това кой носи заслуги за реализираните изходящи трансфери на "сините". Столичният гранд продаде Роналдо и Жереми Петрис, а интерес има и към Хосе Кордоба, Уелтън и други основни играчи.

Има ли заслуга Мъри Стоилов за трансферите на Левски?

В публичното пространство се изразиха множество мнения, че бившият треньор на отбора Станимир Стоилов има основна заслуга за настоящите трансфери на Левски, защото той е довел играчите на "Герена". Според Кокала обаче не Мъри, а марката "Левски" е причината за големия интерес на други клубове към играчите на отбора.

ОЩЕ: Николай Костов за трансферите на Левски: Питайте началниците за тия въпроси

Левски Станимир Стоилов

Марката "Левски" продава играчите, а не Мъри

"Който играе в Левски, го виждат в Европа и го купуват. Сега се споменава как Мъри Стоилов ги е довел и в момента ги продават. Самата марка „Левски“ трансферира играчите. Това е продавалнята. Виждат го навсякъде, а миналата година и в Европа. Неслучайно затова се трансферираха тези футболисти. Едно е да играят на "Герена", а друго е… Да не споменавам отбор, че ще се обидят", каза Велев пред "Тема Спорт".

"Част ли си от Левски, ЦСКА, а вече и от Лудогорец, си продаваем. А сега си казваме "Мъри ги е докарал". Леле, страшните трансфери?! Левски продава футболистите, а не Стоилов или Сираков. Името на клуба. В каквото и състояние да е – разклатено, разкрачено, безпарично, отборът е продавалнята. Хората като влезнат в специализираните сайтове, гледат играчите на Левски, ЦСКА и Лудогорец. Ако ще сините да са на 15-о място, клубът пак ще продава", добави още той.

ОЩЕ: Мъри сравни Левски и Гьозтепе, посочи кое е било най-доброто за "сините" (ВИДЕО)

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес