Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Левски иска да си върне свой юноша - част от горчив ден в "синята" история

07 юли 2024, 22:53 часа • 2613 прочитания

Ръководството на Левски води преговори с втородивизионния италиански Козенца за привличането на централния защитник Андреа Христов. "Сините" обмислят и възможността да вземат под наем бившия бранител на Славия, който има договор с клуба от Ботуша до 30 юни 2025 година. 

Левски води преговори за Андреа Христов

Разговорите между двете страни текат от няколко дни, съобщават колегите от "Тема Спорт". Не е изключено на първо време Христов да се присъедини към редиците на столичния гранд под наем, но с опция за закупуване. През миналия сезон юношата на Левски игра като преотстъпен в третодивизионния Потенца.

ОЩЕ: Левски като ЦСКА: Разминава се със силно желан футболист

ВАР-ът на Actualno

Генчев иска защитници

Футболист с неговия профил е жизненонеобходим на "Герена". Старши треньорът Станислав Генчев държи да бъде привлечен защитник след продажбата на панамския национал Хосе Кордоба, защото предпочита схема с трима в отбрана. Развръзка по казуса с Андрея Христов се очаква до дни.

Христов бе част от тъжен ден в историята на Левски

Припомняме, че снажният централен бранител започва да тренира в школата на Левски, но бе част от един от най-тъжните дни в историята на "синия" клуб. Андрея Христов игра като титуляр за Славия във финала за Купата на България срещу Левски през 2018 година, когато "белите" триумфираха след дузпи.

ОЩЕ: Ето колко плаща Левски за заместника на Рикардиньо

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес