Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Левски - ЦСКА: Кога и къде да гледаме Вечното дерби в Първа лига?

19 октомври 2024, 06:00 часа • 1644 прочитания

Двата най-титулувани футболни клуба в България Левски и ЦСКА излизат днес (19 октомври) един срещу друг в голямото дерби от осмия кръг на Първа лига. "Сините" посрещат "червените" в символично домакинство на Националния стадион "Васил Левски" в София, а срещата се очаква да бъде наблюдавана от близо 25 000 привърженици.

Програма за Левски - ЦСКА: Дата, начален час и ТВ

В петък стана ясно, че Левски е разпродал всички близо 17 000 билета за дербито, докато ЦСКА е надхвърлил границата от 7500 билета с потенциал за още продажби в часовете до началото на мача. Интересът към мача е огромен и заради двамата наставници Станислав Генчев и Александър Томаш, които ще дебютират като треньори във Вечното дерби.

Кайзера ЦСКА Левски

В колко часа започва мачът на стадион "Васил Левски"

Левски влиза в мача като втори в подреждането с 25 точки - на три пункта зад лидера Лудогорец, който е с мач по-малко. ЦСКА пък е едва 12-ти в класирането с 10 точки - и мач по-малко от "сините". Днешният двубой (19 октомври) на Националния стадион "Васил Левски" е ключов и за двата тима, а началният час на срещата е 15:45 часа.

Коя телевизия ще излъчи Вечното дерби в Първа лига

Голямото дерби в българския футбол ще бъде предавано и пряко в българския телевизионен ефир. Телевизията, която ще дава мача между Левски и ЦСКА, е Diema Sport. Ако нямате възможност да гледате мача, то можете да проследите развоя на дербито Левски - ЦСКА НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Очаквайте репортаж от мача и още новини около дербито Левски - ЦСКА в спортната секция на Actualno.com!

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес