Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Левски чака двама нови през уикенда, ясен е заместникът на Рикардиньо

05 юли 2024, 23:29 часа • 1341 прочитания

Ръководството на Левски очаква две чуждестранни нови попълнения, които ще подпишат договори през уикенда. Единият легионер е халф, а другият централен - нападател. Атакуващият състезател ще трябва да замести Рикардиньо в предни позиции.

Ясен е заместникът на Рикардиньо?

Новината съобщиха колегите от dsport, а според Gong.bg по непотвърдена информация е ясен футболистът, който ще застане до Алекс Колев. Неговото име е Мустафа Сангаре. Той е на 25 години и е висок 196 см. 

ОЩЕ: "Сърцето ми остава завинаги синьо": Още един бразилец официално напусна Левски (ВИДЕО)

ВАР-ът на Actualno

Кой е Мустафа Сангаре?

Сангаре през миналия сезон е бил част от Варзим. За този клуб вкарва 5 гола в 28 мача, а освен това получава и цели 8 жълти картона. Кариерата на нападателя, който има сенегалски корени, започва във френския Винсен. След това преминава в Расинг, а през 2020 година е купен от Амиен. Следва престой под наем в Борго, а през миналото лято преминава във Варзим, пишат от Gong.bg.

Медийната информация потвърждава думите на старши треньора Станислав Генчев, който заяви, че две нови попълнения ще акостират на "Герена" до края на седмицата. В последните дни се заговори също, че нидерландски гранд може да отмъкне трансферна цел на Левски (подробности четете в линка).

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес