Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Левски - Берое в Първа лига: Дата | Час | ТВ | Състави

25 октомври 2024, 12:13 часа • 1801 прочитания

Българският гранд Левски посреща тима на Берое тази вечер в мач от 13-ия кръг на Първа лига. "Сините" се завръщат на стадион "Георги Аспарухов" в добро настроение и с приповдигнато самочувствие, след като в последния кръг победиха вечния враг ЦСКА и останаха в близост до лидера Лудогорец.

Левски - Берое: Кога и къде да гледаме мача?

Сега обаче за Левски предстои нов важен двубой, и то срещу отбор, който се представя солидно като гост. Берое е седми в класирането, като спечели две от петте си гостувания от началото на кампанията, направи едно равенство и загуби само срещу ЦСКА и Хебър в Пазарджик.

Дата и час: В колко започва двубоят на "Герена"

Двубоят между Левски и Берое на "Герена" е днес - 25 октомври, като началният час на срещата е 19:00. Очаква се сериозно присъствие на домакински фенове, които също са ентусиазирани от добрата игра на отбора под ръковдството на Станислав Генчев от началото на новия сезон.

Левски

Коя телевизия ще излъчи Левски - Берое

Мачът на Левски с Берое ще бъде излъчен пряко в българския телевизионен ефир. Телевизията, която ще предава мача на "сините", е Diema Sport. Ако нямате възможност да гледате мача, то можете да проследите Левски - Берое НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Групата на Левски: разширен състав за мача с Берое

Преди мача Станислав Генчев разкри детайли за кадровите проблеми в клуба, като това се потвърди и от групата за мача на "сините". Ето кои влизат в разширения състав на Левски за предстоящия мач срещу Берое: Матей Маркович, Иван Андонов, Патрик-Габриел Галчев, Келиан Ван Дер Каап, Кристиан Димитров, Кристиан Макун, Майкон, Цунами, Дейвид Михалев, Клемент Икена, Карлос Охене, Патрик Мислович, Асими Фадига, Джавад Ел Джемили, Фабио Лима, Марин Петков, Евертон Бала, Александър Колев, Мустафа Сангаре, Преслав Бачев.

Всички последни спортни новини четете в Actualno.com!

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес