Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Легендата Чък Норис се снима с фланелка на Левски (СНИМКА)

12 юли 2023, 11:48 часа • 4468 прочитания

Легендарният екшън актьор Чък Норис се снима с фланелка на Левски и сложи свой автограф върху нея. На гърба на тениската с номер 11 беше изписано името на бившия защитник и наставник на "сините" Елин Топузаков. По този начин емблемата на световното кино показа уважението си към столичния гранд и българския футбол.

Кадърът бе направен при срещата на Норис с магнита за известни личности Кирил Евтимов по време на фестивала Showmasters London Film and Comic Com в Лондон. Събитието се проведе при огромен интерес през изминалия уикенд в зала „Олимпия“. Евтимов присъства на фестивала като специален гост. 

ОЩЕ: „Феновете заделят от залъка си за Левски, трябва да им се отблагодарим“

Някои от най-големите звезди от телевизията, киното и комиксите, както и множество забавни дейности бяха на разположение на многобройните фенове, желаещи да бъдат част от това грандиозно шоу. Преди точно две години в Лос Анджелис пък Кирил Евтимов подари фланелка на националния отбор на България с името на Топчо на мегазвездата от "Лоши момчетата" Мартин Лоурънс.

Легендарната екшън звезда Чък Норис показа уважението си към Левски и българския футбол ⚽❤️😇🇧🇬😇. Той се снима и подписа фланелка на клуба на "синята" легенда Елин Топузаков 😇💪👏. Thank you Chuck Norris ❤️

Публикувахте от Kiril Evtimov в Сряда, 12 юли 2023 г.
Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес