Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Легенда на Левски ще стиска палци за ЦСКА 1948 в двубоя между двата тима

11 септември 2024, 09:50 часа • 896 прочитания

Легенда на Левски ще стиска палци за ЦСКА 1948 в двубоя между двата тима този уикенд в столичния квартал Бистрица. Става въпрос за бившия нападател на „сините“ Михаил Вълчев. Това разкри самият той пред колегите от „Тема спорт“.

Решението на Михаил Вълчев обаче не е продиктувано от скандал или влошени взаимоотношения с някого в "синия" клуб, а от факта, че в ЦСКА 1948 играе неговият внук Марто Бойчев. Именно поради тази причина двукратният шампион и носител на Купата на България с Левски ще стиска палци за „червените“.

„Този мач е много важен за Левски“

Марто Бойчев

„Този мач е много важен за Левски. Преди паузата за националните отбори и двата тима показаха добра форма. Очаквам да се получи хубав двубой, който да зарадва феновете. Да има ситуации и голове. „Сините“ в последните две срещи малко лъкатушеха, но предполагам, че треньорският щаб и футболистите са пределно мотивирани да спечелят срещата, защото не трябва да губят още точки“.

„Естествено, че сега ще стискам палци за ЦСКА 1948, след като внукът ми играе там. Ще видим дали ще получи шанс да се изправи срещу Левски. Все пак е на 16 години“, каза Михаил Вълчев.

Вчера пък стана ясно, че Станислав Генчев е въвел любопитна забрана в Левски.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес