Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Легенда на Левски: Ще бием трудно Черно море, иначе се отдалечаваме от титлата

21 октомври 2023, 17:48 часа • 2564 прочитания

Бившият български национал и нападател на Левски Петър Курдов даде интересно интервю преди сблъсъка на "сините" срещу Черно море от efbet Лига. Легендата на 26-кратния шампион на родното първенство прогнозира труден успех за своя любим отбор. Според някогашния футболист при друг развой на събитията селекцията на Николай Костов ще загуби шансовете си за титла.

"Трудна, но постижима победа: Прогнозата на Петър Курдов

"Мога само да пожелая на любимия отбор да изиграе един добър мач. В никакъв случай няма да е лесен. В последно време Илиан Илиев играе с един постоянен състав на Черно море. Смея да твърдя, че те са един от най-обиграните екипи в нашия шампионат. В крайна сметка играем на „Герена“ и би трябвало да победим. Победата ни ще бъде трудна, но постижима", смята Курдов.

ПЕТЪР КУРДОВ ЗА МАЧ НА ЛУДОГОРЕЦ: "Ако не е игран на тото, това е страхотна катастрофа за българския футбол"

Петър Курдов

Ще допусне ли първа загуба Черно море

"В общи линии очаквам "моряците“ да претърпят първото си поражение през кампанията. Бих дал прогноза, както миналия път познах за дербито ЦСКА и Левски, сега също слагам 1Х. Смятам, че все пак ще бъдем крайни победители", не скри той пред колегите от Sportlive.bg.

Ако "сините" не победят, се сбогуват с амбициите за титла

"Има си една истина. Щом не вземеш дерби мачовете, не те чака нищо добро и в бъдеще време. Това вече ще е капака. Ако и в този двубой не се случат нещата, смятам, че до известна степен ще са ясни нещата до края на шампионата. Имам предвид, че ще се отдалечим вече тотално от шампионската титла", каза още легендата на Левски.

ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ С ПЕТЪР КУРДОВ ЧЕТЕТЕ НА SPORTLIVE.BG

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес