Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Легенда на Левски: Мъри не е над всички, и без Гунди и Стоичков се играе

16 април 2023, 17:04 часа • 9022 прочитания

Легендата на Левски Войн Войнов смята, че никоя личност не бива да бъде поставяня над клубния идеал, дори и тази личност да се казва Станимир Стоилов. Войнов коментира предстоящото дерби срещу ЦСКА, в което той смята, че липсата на Мъри не може да окаже влияние на професионални футболисти, преминали през десетки различни треньори.

Попитан в интервю пред Sportlive.bg каква роля ще изиграе напускането на Мъри в предстоящото дерби между ЦСКА и Левски, Войнов коментира: "Играчите в отбора са професионалисти. Ако един по един в тима ги попитате и направите интервю, всеки един ще Ви каже, че е минал през 5-10, а някои и през 20 треньора. За мен това нещо на терена трябва да изчезне и да няма абсолютно никакво влияние, защото всички треньори са временни."

"Ако някой мисли, че е над всички, за мен това е голяма грешка! И без Гунди, и без Христо Стоичков се играе – двете най-големи легенди за Левски и ЦСКА.  Виждаме, че се получават зрелищни дербита и мачовете си стават. Пак ще кажа, че когато се излезе на терена, вече всичко трябва да остане в съблекалнята", добави още Войн Войнов.

Цялото интервю с Войн Войнов четете в Sportlive.bg!

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес