Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Легенда на ЦСКА: Последният мач на „Армията“ е с нашия върл противник, нека бъде исторически (ВИДЕО)

04 декември 2023, 17:27 часа • 5166 прочитания

Една от големите легенди на ЦСКА Георги Велинов си припомни славните моменти с екипа на „червените“. Бившият страж коментира предстоящия последен мач на тима на стадион „Българска армия“ и подкани всички фенове на 31-кратните шампиони да посетят двубоя с Лудогорец на 10 декември, който ще бележи края на съоръжението във вида, в който го познаваме.

Велинов призова мачът с Лудогорец да бъде исторически за ЦСКА, не само като последен за „Армията“, но и като представяне на терена от тима на Нестор Ел Маестро. Джони, както го наричат всички, допълни че бъдещето е пред „червените“ и те трябва смело да гледат напред.

Какво каза Джони Велинов

„Това е стадион-мечта. Да играеш тук е голяма гордост, голяма радост. На тази врата вкарахме последния гол на Монако и ги елиминирахме. Вратарят им след мача седеше на топката и не искаше да си тръгне. Не можеше да повярва“.

„Последният мач, за голяма радост, е с нашия върл противник. Нека да го изживеем с настроение, с желание за победа. Носталгията я забравяме тук. Искаме да бъде исторически мач. Остава исторически момент и бъдещето е пред нас“, каза Велинов.

По-рано днес стана ясно, че два южноамерикански клуба искат нападател на ЦСКА.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес