Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кюстендилеца скочи на основен играч на ЦСКА и каза: Повдига ми се от него

15 септември 2023, 16:04 часа • 4815 прочитания

Тарторът на Сектор „Г“ Иван Велчев атакува остро един от основните футболисти на ЦСКА – Амос Юга. Известният привърженик изрази мнението си за национална на ЦАР в една от социалните мрежи и заяви, че „рязко му се повдига“ от дефанзивния полузащитник.

В причина за атаката на Кюстендилеца срещу Юга се превърна интервю на футболиста, в което той призна, че единственият тим, в който може да отиде в България, извън ЦСКА, е Лудогорец, тъй като това ще е стъпка напред. Той обаче бе категоричен, че няма никакво намерение да облече екипа на разградчани.

Амос Юга вбеси тартора на Сектор Г

Изказването на Амос Юга явно не се е понравило на лидера на Северната трибуна, който пусна дълъг пост в социалните мрежи. Велчев също така намекна, че 30-годишният футболист има пръст в смяната на треньори на стадион „Българска армия“.

Като знам какви велики футболисти с гордост са носили червената фланелка и капитанската лента на ЦСКА и като знам ,че...

Posted by Иван Велчев on Friday, September 15, 2023

 „Като знам какви велики футболисти с гордост са носили червената фланелка и капитанската лента на ЦСКА. И като знам, че този гнусар се води лидер в отбора ни и му се дава и лентата, направо рязко ми се повдига“.

„Като награда за това, че е един от най-бавните действащи футболисти в света и, че сменя треньори по поръчка, му се даде нов 3-годишен договор. Същият този индивид, който се кани на армейските следобеди за да учи децата ни как се обича ЦСКА, обяснява, че за него крачка напред в кариерата му ще бъде да отиде в Разград“, изригна Кюстендилеца.

Част от феновете на ЦСКА пък призоваха Гриша Ганчев да продаде дяловете си в клуба.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес