Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Култов Венци Стефанов: Няма дори да пусна телевизора да гледам националите

09 октомври 2023, 17:00 часа • 4142 прочитания

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи поредното си култово изказване за националния отбор на България. Босът на „белите“ бе категоричен, че няма дори да си пусне телевизора, за да гледа предстоящите мачове на „лъвовете“ с Литва и Албания.

Венци Стефанов също така коментира представянето на Славия от началото на сезона, както и факта, че голямата звезда на тима Светослав Вуцов няма да играе в следващите няколко двубоя. Той разкри, че причината е, че младият страж се е върнал от лекуване на травма с 5 килограма наднормено тегло и това може да доведе до нова травма.

Венци Стефанов отново критикува представителния тим

Венцеслав Стефанов

„За националния отбор какво да ви кажа, няма да пусна и телевизора да го гледам. Има по-модерни неща на екрана. При нас, в Славия, нещата още не са наред. Не може една победа да ни заблуди. Трябва още доста работа на всички нива“.

„Около Светльо Вуцов няма драма. Медиите я правят. Момчето е с 5 кила отгоре. Как да скочи на опорния си крак. Наднорменото тегло идва след контузия, но при всеки професионалист всичко зависи от самия него дали бързо отново ще влезе във форма“, каза Стефанов пред колегите от „БгДерби“.

По-рано днес пък стана ясно, че правителственият самолет ще евакуира роден национал от Израел.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес